Društvo

Miletić poručio lovcima: Uvek ću biti uz vas! (FOTO, VIDEO)

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić je prisustvovao obeležavanju slave Svetog velikomučenika Jevstatija lovačkog udruženja „Dr Milenko Hadžić“.

Miletić je čestitao slavu svim lovcima i predsedniku Udruženja Zlatku Rašiću i istakao važnost lovaca u zaštiti životne sredine.

“Čestitam slavu svim lovcima. Lovci su važni za očuvanje životne sredine. Takođe, imaju važnu ulogu u suzbijanju zaraznih bolesti kod životinja”,  istakao je Miletić.

Narodni poslanik se, takođe, osvrnuo i na probleme lovaca.

“Lovci su u velikom problemu. Važećim Zakonom se daju velika ovlašćenja policijskim službenicima da mogu da, ukoliko dođe do nekog problema, ili neko lažno prijavi nekog ko je lovac, da mu automatski oduzmu oružje. Ne samo osobi koja je prijavljena, već i dedi i pradedi! Treba promeniti Zakon o municiji i oružju kako se ovakvi primeri ne bi ponavljali i kako lovci ne bi bez razloga ostajali bez oružja”, rekao je Miletić.

Miletić je poručio da će uvek biti uz lovce i čestitao predsedniku Lovačkog saveza Srbije Bratislavu Ćirkoviću na svim postignućima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com