PolitikaRegionSvrljig

Miletić ponovo izabran za predsednika Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, je ponovo izabran za predsednika Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim područjima sa otežanim uslovima rada. 

Na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu je ponovo formiran ovaj Pododbor, na čelu sa Miletićem, koji je u prethodnim mandatima bio jedan od najaktivnijih.

Miletić je nakon formiranja istakao da je prepoznata važnost ovog Pododbora i da će se i u narednom periodu zalagati da se poboljšaju uslovi života i rada u nerazvijenim područjima.

“Pred nama su značajne teme kojima ćemo se baviti. E-agrar, Veterinarska služba, stočni fond, subvencije… Pododbor će svojim radom težiti da unapredi život svakog čoveka koji živi u marginalnom području sa otežanim uslovima života i rada”, zaključio je Miletić.

Kako je Miletić poručio, Pododbor će nastaviti kontinuirani rad, u saradnji sa Ministarstvom za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, na čelu sa ministrom Martinovićem.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com