Politika

MILETIĆ: Poljoprivrednicima u nerazvijenim područjima je svaka pomoć od velikog značaja (VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić je na konferenciji za novinare održanoj u Narodnoj skupštini Republike Srbije poručio da je potrebno veća sredstva izdvojiti za poljoprivrednike u nerazvijenim područjima.

Kako je istakao, poljoprivrednim proizvođačima je značajna svaka pomoć, naročito u područjima sa otežanim uslovima života.

“Svaki dinar koji dođe kod našeg proizvođača znači. Jedan traktor koji je izašao da blokira saobraćaj, vredi kao celo naše selo. Za mene je veliki uspeh da se izdvoje sredstva za poljoprivrednike, ali trebalo bi obratiti više pažnje na mala gazdinstva u nerazvijenim područjima. Uvek ću insistirati i tažiti da se obezbede bolji uslovi za mesta sa otežanim uslovima života “, poručio je Miletić.

Miletić je na početku obraćanja izjavio saučešće porodicama nastradalih u OŠ “Vladislav Ribnikar” i u okolini Mladenovca i Smedereva.

“Ove tragedije su nezapamćene. Saučešće i velika podrška porodicama. Takođe, želim da uputim podršku deci, roditeljima i svim prosvetnim radnicima, jer je njima sada podrška najpotrebnij”,  kazao je Miletić.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com