PolitikaRegionSvrljig

MILETIĆ: Kada će Vojna bolnica u Nišu početi da prima civilne pacijente? (FOTO+VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić je uputio pitanje Ministarstvu zdravlja koje se odnosi na rad Vojne bolnice u Nišu i najave da će uskoro ova bolnica početi da prima i civilne pacijente.

Miletić je na sednici Narodne skupštine istakao važnost da Vojna bolnica prima i civilne pacijente,
osvrnuvši se na rad Vojnomedicinske akademije u Beogradu i Vojnomedicinskog centra u Novom Sadu.

“Predsednik Vučić je nedavno, tokom obilaska jugoistoka Srbije, najavio da će Vojna bolnica u Nišu početi da leči i civilne pacijente. Ali, do danas taj plan nije realizovan. Važno je istaći da građani imaju poverenja u srpsku vojsku, kao i u sve lekare. Ljudi sa jugoistoka imaju potrebu da se leče u Vojnoj bolnici i postoji velika potreba da se ova bolnica otvori i za civilne pacijente.
Moje pitanje je: Kada će biti potpisan ugovor sa RFZO i tako omogućiti civilnim pacijentima da se leče u Vojnoj bolnici?”, upitao je Miletić Ministarstvo zdravlja.

Takođe, Miletić se zahvalio svim medicinskim radnicima na požrtvovanosti i volji da pomognu
pacijentima za vreme epidemije korona virusa.

“Želim da se zahvalim svim medicinskim radnicima na volji i želji da pomognu pacijentima, junački su se borili kada je bilo najteže. Moramo i mi pomoći lekarima, tako što ćemo se vakcinisati i na taj način pobediti ovu pošast”, poručio je narodni poslanik.

Tokom skupštinskog govora, Miletić je čestitao slavu Spasovdan gradu Beogradu i manastiru u Labukovu.

“Čestitam slavu svim građanima Beograda, kao i manastiru u Labukovu kod Svrljiga. Da sreća i zdravlje služi sve nas u Srbiji”, kazao je Miletić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com