Društvo

MILETIĆ ČESTITAO SVETSKI DAN UČITELJA: Zalagaću se za bolje uslove rada i veće zarade (VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić je u Skupštini Srbije čestitao Svetski dan učitelja i poručio da će se zalagati za bolje uslove rada i veće zarade prosvetnih radnika.

Od 4. do 10. oktobra se obeležava Dečja nedelja. Moto ove manifestacije su stihovi Ljubivoja Ršumovića: „Dete je dete, da ga volite i razumete“.

“Danas je Svetski dan učitelja i čestitao bih
ovaj dan našim herojima koji su tu uvek za našu decu. Mi smo tu da učiteljima obezbedimo što bolje uslove za rad, kao i veće zarade”, poručio je Miletić.

Narodni poslanik je istakao da bez znanja, nema ni imanja. On je istakao da je obezbediti bolje uslove rada prosvetnim radnicima prioritet:

” Sigurno ćemo obezbediti bolje uslove rada i veće zarade. Srećan Dan učitelja svim mojim prijateljima iz Svrljiga, Niša, Prijepolja i u čitavoj Srbiji”, kazao je Miletić i dodao:
“Pored prosvete i zdravstva, poljoprivreda je jedan od stubova opstanka i zalagaću se za nju podjednako kao i za prosvetu i zdravstvo”, zaključio je Miletić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Videla sam nedavno doticnog kako prstom nije makao da pomogne jednom bracnom paru sa koferom. Pogledao i prosao kao da ne postoje. Covek je bio stariji a zenica onako slabasna. Doticni samo pogleda i nikom nista. Cak nije bio obucen u odelo nego u trenerku. Valjda nije bilo novinara da zabeleze njegovu kulturu i humanost pa mu se nije isplatilo. E tugo Bozija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com