Politika

MILETIĆ: Brza pruga i gasifikacija odlične vesti za jugoistok Srbije (VIDEO)

Brza pruga od Niša do Beograda i gasifikacija su odlične vesti za građane jugoistoka Srbije, poručio je narodni poslanik Milija Miletić na konferenciji za novinare održanoj u Narodnoj skupštini.

Miletić je govoreći o rekonstrukciji pruge od Niša do Beograda istakao da je značajna pomoć upućena
od strane Evropske unije.

“Evropska unija je pokazala da nas želi. Dobili smo sredstva za rekonstrukciju pruge od Beograda do Niša, blizu 600 miliona evra bespovratnih sredstava je velika stvar za Srbiju”, poručio je Miletić .

On je na konferenciji za novinare, takođe istakao da je gasifikacija na jugoistoku Srbije dobra vest za
sve građane.

“Individualna ložišta su veliki probem. Zagađenje vazduha ćemo smanjiti gasifikacijom koja je predviđena za Svrljig i Knjaževac, nadam se da će gasifikacija biti obavljena u svim malim sredinama na jugoistoku Srbije”,  kazao je Miletić.

Miletić je još jednom uputio podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u naporima da se
prevaziđu problemi sa kojima se svakodnevno suočavamo.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. ako stvarno misli da ce da se izgrade brze pruge, (da ne pricam da dodju do manjih mesta – jedino uradjeno 80km BG-NS) onda je glup. Ako ne veruje da ce da urade bilo sta, onda ne znam kako nema ni malo sramote da laze ljude da ce im biti bolje, da ce dobiti te brz pruge…. u oba slucaja je los covek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com