IZBORI 2022Politika

Milan Stamatović, ispred koalicije Suverenista gost televizije Belle Amie (VIDEO)

Milan Stamatović, predsednik stranke Zdrava Srbija gostovaće u petak 11. marta od 18:15 na regionalnoj televiziji Belle Amie. Stamatović će biti gost emisije “Između redova” autorke Dušice Dejić.

Predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, ispred Zdrave Srbije na predstojećim parlamentarnim izborima nalazi se na  izbornoj listi broj 10. Koaliciju Suverenista čine pored Zdrave Srbije i stranke Dosta je bilo i Živimo za Srbiju.

Tokom dosadašnje kampanje Milan Stamatović isticao je želju da se sačuva nacionalni interes, da veća podrška malim proizvođačima i poljoprivrednicima. Davanje subvencija našim ljudima ne strancima, samo je jedan od ciljeva za koje se zalažu kako simpatizeri Zdrave Srbije tako i ostali članovi koalicije Suverenista .

“Većina kandidata koje smo predložili za poslanike u republičkom parlamentu su ljudi sa rezultatima i uveren sam da će to građani Srbije prepoznati i da će glasati za nas. Podrška domaćim privrednicima, očuvanje porodičnih vrednosti i samostalnost u vođenju domaće i međunarodne politike su bili a i biće naš prioritet u političkom delovanju”, poručuje Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije, koja čini koaliciju Suverenista na izbornoj listi broj 10 na predstojećim parlamentarnim izborima koji su zakazani za 3. april.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com