Sport

Milan Savić pojačao Radnički

Novi fudbaler Radničkog je Milan Savić, koji je ugovor sa Nišlijama potpisao poslednjeg dana prelaznog roka.

Savić nastupa na poziciji štopera, ima 27 godina i bogatu karijeru iza sebe. Ponikao je u Partizanu, a nastupao je i za mlađe kategorije belgijskog Genta, u kojem je i počeo seniorsku karijeru.

Kasnije je igrao OFK Beograd, Novi Pazar, kiparski Anortozis, Balzan sa Malte, letonski RFS, Zemun, Inter iz Zaprešića, a poslednji klub mu je bio Etnikos.

Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije i bio je blizu da bude deo ekipe koja je u Litvaniji postala prvak Evrope. Očekuje se da ovakj igrač bude značajno pojačanje za zadnju liniju Radničkog.

“Imam veliko iskustvo i želim da ga nadogradim ovde u Nišu. Došao sam da igram i da ekipi pomognem da se vrati u vrh srpskog fudbala. Pokušaću da se što pre nametnem treneru Bataku i izborim se za mesto u prvoj postavi. Radnički je veliki klub, znam gde sam došao i šta se od mene očekuje. Spreman sam za to”, rekao je Savić.

Savić bi trebalo bude u protokolu za utakmicu sa Kolubarom u subotu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com