DruštvoKulturaZabava

Milan Mumin tvrdi: NIŠ JE MAMA I TATA – Ivan Ivanović: Ako hoćete dobro da jedete pravac Niš (VIDEO)

Milan Mumin frontmen i autor pesama benda “Love hunters”, kompozitor muzike za pozorište, pisac dve knjige pesama i dobitnik Oktobarske nagrade Grada Novog Sada za 2019. godinu gostujući na TV Nova S u emisiji “Veče kod Ivana Ivanovića” rekao je da je u smislu gurmanluka i ponude niških kafana “Niš mama i tata” za sve druge u regionu.

Ispod ove objave na zvaničnoj Facebook stranici emisije niže se na stotine pozitivnih komentara Nišlija.

“Ja sam stari gurman i stari ekspert… jagnjeća brigada koji zna na čemu nebo stoji. Znam pečenjare od Vardara pa do Triglava, uključujući Grčku i Albaniju…sve. Hoću da kažem, koga zanimaju takve “bljuvotine” samo Niš. Mislim Niš, Grad Niš. Ivan Ivanović: Tamo uvek idem u kafanu Mrak. Niš je i u Nišu su pojedine kafane specijalizovane za nešto. Poštujem i Pirot i Leskovac i Vranje, gore dole i Beograd je vrhunski i ima tu sarajevski ćevap, novopazarski, nije jeste. Niš je mama i tata”, rekao je Milan Mumin u emisiji  “Veče kod Ivana Ivanovića” na TV Nova S.

Na ovu izjavu Ivanović je samo dodao – Ako hoćete dobro da jedete pravac Niš!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Jadno je to da nas ljudi priznaju samo po krkanju ! Drugi se dice kulturom, umetnoscu, sportom, znamenitostima…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com