Društvo

Mihajlović o grafitima: Apelujemo na građane da ne ruže naš Grad

Vrlo brzo će svi grafiti biti uklonjeni

Nakon toga što su nepoznati autori isctali grafite po centru grada, Ivan Mihajlović, direktor JKP „Mediana“ rekao je da radnici tog preduzeća redovno uklanjaju grafite i da će svi grafiti koji su nastali u centru grada, na keju i u Tvrđavi, biti prekrečeni ili uklonjeni mašinom za skidanje grafita, ali i da ne postoji efikasan način zaštite od nastanka novih.

„Nažalost, ne postoji efikasan način zaštite od grafita. Ono što je do nas mi redovno uklanjamo grafite i vrlo brzo će svi ti grafiti biti uklonjeni. Ovom prilikom apelujemo na građane da ne prljaju i da ne ruže naš Grad, jer se svi zajedno trudimo da nam Grad bude lepši i da bude uređeniji. Takođe apelujemo na građane da ne bacaju otpad pored kontejnera, naročito ne pored podzemnih kontejnera. Uvek smo na usluzi građanima, samo je potrebno da okrenu broj našeg kol-centra da intervenišemo“, poručio je direktor JKP „Mediana“ Ivan Mihajlović.

Da podsetimo, u ovo preduzeće pre tri godine stigla je i mašina za skidanje grafita čija je vrednost 1,7 miliona dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com