Sport

Mihajlo Terzić, fudbalska nada sa Palilule

Šesnaestogodišnji Mihajlo Terzić prve fudbalske korake načinio je u FK KCN “Železničar” i nakon sedam godina, na poziv FK “Radnički Niš” januara prošle godine prelazi u klub i nastupa u najkavlitenijem takmičenju u Srbiji za mlađe kategorije, za generaciju U17.

 

Foto: Mihajlo Terzic

Igrajući za FK Radnički Niš u utakmicama kvalitetne lige Srbije stekao je dodatno iskustvo i afirmaciju, a januara ove godine prelazi u superligaša TSC iz Bačke Topole.

Foto: Mihajlo Terzic

Po rečima talentovanog veziste, najzaslužniji za njegov dosadašnji fudbalski razvoj je trener Saša Živadinović koji ga je trenirao punih osam godina i u FK KCN Železničar i u FK Radnički Niš dok je nemerljiv doprinos njegovoj fizičkoj spremi dao kondicioni trener Ivan Tomić sa kojim je sarađivao prethodnih meseci.

Danas u Baškoj Topoli stiče nova znanja i veštine.

“FK TSC ima najbolje uslove u zemlji za razvoj mladih igrača , smeštaj i hrana su izuzetni, tereni su vrhunskog kvaliteta dok je infrastruktura kao u najboljim evropskim fudbalskim klubovima”, kaže ovaj mladi Nišlija.

Odnos svih ovde je krajnje profesionalan, treneri su maksimalno posvećeni radu sa mladim igračima, puni su iskustva i znanja koje prenose igračima i jednostavno u klubu se obraća pažnja do najstitnijih detalja i ništa se ne prepušta slučaju, precizira Terzić.

“Sve je na neverovatnom nivou”, završio je mladi vezista, Mihajlo Terzić.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com