Društvo

Migranti koji su pronađeni u gepeku osećaju se dobro, u bolnici zadržan samo devetnaestogodišnjak

Migranti koji su u četvrtak uveče pronađeni u gepeku automobila kod Niša pušteni su iz bolnice i većina njih prebačena je u Preševo. Na Kliničkom centru u Nišu zadržan je samo jedan devetnaestogodišnjak koji je bio teže povređen i on se nalazi na intenzivnoj nezi.

Migranti su se tokom noći oporavljali od iscrpljenosti i dehidratacije i nisu imali teže povrede.

Zarmin Nafridi (19) iz Pakistana u bolnicu je dovezen sa jakim bolovima u glavi i u prilično uznemirenom stanju, zbog čega je prebačen na intenzivnu negu radi daljeg praćenja.

„Konsultovan i neurohirurg, jer nema evidentnih spoljašnjih manifestacija povređivanja. Pacijent je svestan, komunikativan, a zasada nema dijagnostičke indikacije koje ukazuju na zahtevanje bilo kakvo operativno lečenje i on će u toku dana biti prebačen na Opštu hirurgiju na dalje praćenje“, kaže doktor Darko Bogdanović iz niškog Kliničko centra.

On dodaje da će pacijentu biti urađen i snimak grudnog koša jer se žali na bolove u plućima.

Na auto-putu Niš-Aleksinac u prtljažniku automobila koji je bio parkiran, nađeno je deset migranata, od kojih je četvoro bilo onesvešćeno i sa penom na ustima, dodaju u KC Niš.

Policija je danas uhapsila vozača iz Vranja koji je krijumčario migrante.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com