Promo

MEZOPORACIJA – Najmodernija alternativa mezoterapiji

Zimski period odličan je termin da iskoristite za regeneraciju i osveženje Vaše kože popularnom metodom, mezoporacijom (mezoterapija bez igle).

Vitaminskim, mineralnim i peptidnim koktelima se stimuliše proizvodnja kolagena i elastina. Budući da nam uskoro stiže lepo vreme, treba pripremiti lice za otkrivanje.

Ovom tehnikom omogućava se dublje prodiranje aktivnih supstanci u kožu, čime se aktivira metabolizam ćelija.

DR VAIS

Naizmeničnim strujama, određene frekvencije, unose se bioaktivne supstance koje se samostalnim nanošenjem teško ili gotovo nikako ne mogu aplikovati dublje u mezoderm. Utvrđeno je da kod takvog nanošenja preparata, kao i kod primene ostalih dosadašnjih bioloških tretmana, svega oko 10 % aktivne supstance prodire u dublje slojeve kože. Takođe, poznato je da su određene bioaktivne supstance velike molekulske strukture i ne mogu da penetriraju kroz kožu.

Serija mezoporacijskih tretmana je samo jedna od ponuda u Dr VAIS centrima.

DR VAIS

Zato što je mezoterapija bez igala (mezoporacija) apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji za osobe koje zbog straha od igle izbegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele da reše problem opuštene kože, bora, fleka, akni.

Tretman mezoporacije nema starosno ograničenje, jer po tipu kože se stavlja odgovarajući koktel. Vreme trajanja tretmana je 15-20 minuta, preporučuje se serija od minimum 4 tretmana jednom nedeljno za postizanje najboljih rezultata.

Priuštite svojoj koži samo najbolje, jer Vi to zaslužujete! DR VAIS!
DR VAIS
DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

DR VAIS!

30 GODINA SA VAMA!

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button