Promo

Mezoporacija ili no needle mezoterapija

Mezoporacija je tretman kojim se putem naizmenične struje određene frekvence unose bioaktivne supstance koje se lokalnim nanošenjem teško ili gotovo nikako ne mogu aplikovati dublje u mezoderm. Topikalnim nanošenjem bilo leka ili kozmetičkog sredstva, samo 10 % prodire u dublje slojeve kože, mezoporacijom se taj procenat povećava na čak 65% do 99%.

Iz navedenih razloga mezoporacija pruža izvanredne mogućnosti kako u terapijskim tako i u estetskim tretmanima. Mezoporacijom se mogu nanositi lekovite supstance, vitamini, kolagen, hijaluron i dr. što ovaj tretman čini primenjivim  kod mlađe populacije u lečenju problematične kože, ali i u cilju anti aging delovanja kod starijih . Takođe je značajna alternativa klasičnoj mezoterapiji, za sve one koji se boje bockanja iglom.

Vreme trajanja tretmana je 20 minuta. Za najbolje rezultate tretmani se sprovode u seriji od četiri mezoporacije i to jednom nedeljno.

Za mezoporaciju se možete odlučiti u bilo kom godišnjem dobu. Nakon tretmana nema potrebnog perioda oporavka kože, tako da se klijent vraća svojim uobičajenim aktivnostima.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close