Promo

METRO pokreće inicijativu sa ciljem pružanja podrške partnerima i kupcima

Sa pilot projektom se kreće iz Niša

Kompanija METRO Cash&Carry Srbija pokrenula je program podrške sektoru ugostiteljstva u Nišu, kojim istovremeno pruža dodatne pogodnosti kupcima.

Potrošači u Nišu koji poseduju METRO Friends kartice (dostupne svim fizičkim licima) mogu ostvariti određene popuste i pogodnosti kod odabranih ugostitelja koji su se pridružili inicijativi.

Na ovaj način kompanija podstiče kupce da dodatno posećuju ili poručuju iz ugostiteljskih objekata koji su posebno pogođeni krizom, dok potrošači prilikom plaćanja računa dobijaju popuste koje određuju ugostitelji (minimalno pet odsto). Takođe, krajnji potrošači mogu ostvariti popust ili pogodnost i za porudžbine na adresu, ukoliko ugostiteljski objekti samostalno obavljaju dostavu.

Ova inicijativa će trajati tokom zime i predstavlja vid dodatne podrške ugostiteljima sa kojima kompanija uspešno sarađuje više od decenije. Na ovaj način kompanija istovremeno podržava krajne kupce kao i svoje partnere, kojima će biti obezbeđena i dodatna promocija na METRO sajtu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com