Promo

Mesto gde svako dobija – PETROL

Niš vole Nišlije, ali i oni koji se po prvi put nađu u našem gradu punom duha i topline, u gradu sa jakim upečatljivim karakterom… Niš istovremeno moćno impresionira svojim ljudima, ponudom hrane, istorijom, okolnom prirodom ali i najtoplije dočekuje pridošle pa oni imaju osećaj kao da su oduvek bili tu. Malo je mesta na ovom svetu u koje je familijarnost i autentičnost tako duboko i tako skladno utkana.

Baš zato je od nedavno u našem gradu jedinstvena akcija na PETROL benzinskim stanicama. Ta akcija je potpuno u skladu sa niškim duhom, jer neguje ideju radovanja i gostoprimljivosti prilikom posete. Zamišljena je tako da za svaku kupovinu od 2.000 dinara i više, kupci imaju prilike da zavrte točak sreće. Ali, ono što ovu akciju čini jedinstvenom je to da je poklon zagarantovan svim Nišlijama i ostalima koji zavrte ovaj točak.

Pa još može i da se bira – od Q Max mirišljavih jelkica, Qenergy energetskih napitaka, svima omiljenih čokolada Najlepše želje, mekanih svežih krofnica, hrskavih susam-štapića, Jazak vode ali i nekoliko proizvoda koji se mogu naći isključivo na PETROL benzinskim stanicama.

To su pre svega Q Max goriva, nova generacija visokokvalitetnih goriva koja pruža još više snage i potpunu zaštitu motora zahvaljujući inteligentnim molekulima i tehnologiji čišćenja Dual Action Technology, kao i ekonomičniju i ekološki prihvatljiviju vožnju. Zatim Vitrex tečnost za stakla koja postoji u letnjoj i zimskoj varijanti I besprekorno čisti stakla vašeg vozila. I naravno – kafa! Jer kakvi bi domaćini bili ako ne nude kafu, i to ne bilo kakvu nego kafu izuzetnog kremastog ukusa po koji se mnogi vraćaju. Ništa lepše nego kada vas dobra kafa razbudi i pokrene dalje na vašem putu.

Tako se u niškom komšiluku nalazi još jedan pravi Nišlija – gostoprimiljiva PETROL benzinska stanica koja sve dočekuje raširenih ruku, sa bogatom ponudom i naravno točkom sreće koji se sa zadovoljstvom okreće. Ukoliko do sada niste imali prilike da posetite ovu benzinsku stanicu, eto prilike da svratite i upoznate se sa bogatom i kvalitetnom ponudom. A ukoliko ste već dolazili, eto prilike da dođete opet!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petrol Srbija (@petrol.srb)

PETROL benzinska stanica u Nišu nalazi se u ulici 29. Novembra broj 30, kod kružnog toka u blizini fabrike Cumtobel na putu za Nišku Banju, njeni zaposleni će vas rado i sa zadovoljstvom dočekati. Jer još jedna od prednosti koja ovu stanicu čini posebno domaćinskom su i ljudi koji tu rade.

Kompanija PETROL mnogo pažnje poklanja izboru svojih zaposlenih i njihovoj edukaciji pa je zato i nivo njihove usluge i ljubaznost na istom vrhunskom nivou kao i njihovi proizvodi.

www.petrol.co.rs
29. NOVEMBAR 30, NIŠ
+381 (0) 18 323 09 06

Zapratite PETROL i na društvenim mrežama:

FACEBOOK + INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com