Društvo

Meštanima Gornje Vrežine neko seče i uništava plastenike

Meštanima Gornje Vrežine neko uništava i seče plastenike, kako kažu, ne znaju ko bi to mogao da bude, a u ovo doba godine tek je zasadjeno rano povrće i cveće i nema šta šta da se ukrade.

Meštanka Donje Vrežine Gordana Zdravković kazala je da već treći put zatiče nove rupe na plasteniku, a da je šteta velika jer samo najlon za plastenik košta od 400 do 1000 evra.

“Kada ima cvet ima šta da se ukrade, ali sada nema. Moguće da ih neko seče iz čiste zlobe, na vratima su napravili prozore, sva su vrata otvorili. Ja sad trebam da sadim pradajz i već sam pod strahom, kazala je Zdravković.

Ona je dodala, da su meštani želeli da se udruže i postave video nadzor, ali da im je to previše skupo.

“Najpre smo mislili da su to neka deca uradila i nismo prijavili problem policiji, ali ovo je treći put da zatičem ovakvu sliku. Sada problem moramo da prijavimo”, kazala je Zdravković,

Ona je dodala, da pokušavaju da saniraju štetu tako što lepljivom trakom lepe plastenike, ali da je to jako nesigurno i da su u strahu jer počinju da sade povrće za koje se boje da će biti uništeno.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com