Društvo

Meštani Novog Sela posle više decenija dobiće vodovodnu mrežu

Meštani Novog Sela koji žive u Livadskoj ulici posle više decenija dobiće vodovodnu mrežu, a prema rečima gradonačelnice Dragane Sotirovski koja se danas sastala sa žiteljima ovog naselja naredne nedelje počeće se sa postavljanjem vodovone mreže na koju će se priključiti 18 domaćinstava. Sa meštanima je o problemu koji imaju razgovarao i Igor Vučić, direktor JKP “Naisus”.

U Livadskoj ulici u Novom Selu, meštani već nekoliko decenija imaju problem sa vodovodnom mrežom. Naime na glavnu stanicu priključili su se pre više decenija sami, pa su cevi više puta do sada pucale i dolazilo je do izlivanja vode. Iako cevi nije postavilo JKP ,,Naissus“ meštani su godinama redovno plaćali račune, koji su zbog kvarova bili veoma visoki. Kako kažu žele da grad i Vodovod postave mrežu kako bi se izbegli problemi i imali normalno vodosnabdevanje.

Gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, kaže da je upoznata sa ovim problemom meštana i da će biti prioritet da se što pre reši.

Na novu vodovodnu mrežu dužine 250 metara biće priključeno 18 domaćinstava iz ove ulice.

Naredne srede očekuje se da radnici JKP ,,Naissus“-a krenu sa radovima u ovoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com