Društvo

Meštani Despotovačke ulice na Panteleju posle 40 godina dobili vodu

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednica GO Pantelej Nataša Stanković obišle su sa direktorom JKP „Naisus“ Goranom Milosavljevićem Despotovačku ulicu u kojoj se gradi vodovodna mreža na koju su meštani ulice čekali 40 godina. Vrednost radova je milion i 100 hiljada dinara i postavljeno je 140 metara vodovodne mreže. Prema rečima Gorana Milosavljevića, v.d.direktora JKP „Naisus“ ovo je mali projekat od velikog značaja za građane ove ulice.

 

„Nema gradske opštine u kojoj se u toku prošle godine nije radilo.Neko je dobio vodovod, neko kanalizaciju, neko asfalt. Saradnja sa „Naisusom“ je dokaza da se poštuju dogovori, a dogovor je bio da ulica ne može da bude asfaltirana ukoliko prethno nije urađena vodovodna i kanalizaciona mreža. Ulica Despotovačka u Panteleju je jedna od onih ulica za koju su asfalt tražili građani. Tada smo proverili da li ima u ulici vodovoda i kanalizacije, došli do zaključka da nema i to je sada urađeno. Ljudi su zadovoljni jer su posle 40 godina dobili sigurno vodosnabdevanje. Narednih nedelja ih očekuje i kanalizacija a već na proleće i asfalt“, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Nataša Stanković, predsdnica GO Pantelej je istakla da je prezadovoljna onim što je do sada urađeno na teritoriji ove opštine kao i planovima za budućnost.

“Nadam se da ćemo i u ovoj godini imati ovakve investicije“, kazala je Nataša Stanković.


Goran Milosavljević, v.d. direktora JKP „Naisus“ je dodao da se u Despotovačkoj ulici radi na te tako velikom, ali značajnom projektu.

“„Naisus“ je još jednom pokazao da ume i da hoće da radi, Grad je pokzao da će izgradnja biti veća negi ikada. Vrednost ovih radova je oko milion i sto hiljada dinara. Postavljeno je 140 metara mreže. Tu su novi priključci, novi korisnici što je jako važno za nas i grad a pre svega građana“, kazao je Milosavljević.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je tokom obilaska Despotovačke ulice najavila da će na proleće početi i uređenje međublokovksog prostora a počeće se sa GO Medijana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Volela bih kad bi i moja ulica bila asfaltirana.Nalazi se u Čalijama,u Durlanu a gazimo blato 50 godina.Ulica se zove Danijela Obradovića,slobodno proverite.Vodu i kanalizaciju imamo 30 godina,eksproprijacija je zavrsena,svi nam obecavaju i ništa.

    Veliki pozdrav

  2. 10000 evra, pa to i najmanji Niški krimos , korumpirani političar troši za zabavu nedeljno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com