Društvo

Meštani Čamurlije drugi dan zaredom blokirali put Niš-Aleksinac

Stotinak stanovnika niškog sela Čamurlija drugi dan zaredom blokirali su regionalni put Niš-Aleksinac, u znak protesta zbog čestih udesa koji se dogadjaju na tom delu puta.

Meštani traže od javnog preduzeća “Putevi Srbije” da hitno postavi kompletne horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije, a prvenstveno usporivače brzine.

Oni su danas dobili usmeno obećanje tog javnog preduzeća da će početi izrada projekta postavljanja saobraćajne signalizacije, ali su najavili nove blokade sve dok ne dobiju “na papiru” da radovi kreću.

Prema tvrdnjama stanovnika Čamurlije, najmanje deset stanovnika tog sela poginulo je u udesima na tom delu puta, a veliki broj meštana je povredjen.

Žitelji Čamurlije ističu da na putu nema ni jednog saobraćajnog znaka koji bi vozače upozorio da nailaze na naseljeno mesto, niti znakova za ograničenje brzine.

Tokom blokade nema gužve na putu Niš-Aleksinac, jer policija preusmerava saobraćaj na raskrsnici kod uključenja za auto-put.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com