KulturaZabava

Mesec ljubavi u bioskopima Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet

OSTVARI SAVRŠEN SPOJ U BIOSKOPIMA CINE GRAND DELTA PLANET I VILIN GRAD

U februaru, mesecu ljubavi, bioskopi Vilin Grad Cine Grand Delta Planet pružaju vam priliku da ostvarite iznenađujuće prijatan savršen spoj. Spojite  vašu ljubav prema bioskopima sa jednom ljubavlju zaogrnutom fotografijom i ući ćete u izbor za veliku nagradu: boravak u junu  na božanstvenom grčkom ostrvu Tasos. A sve to omogućiće Vam već ostvaren spoj vaših omiljenih bioskopa i Barcino Toursa.

Zaljubljenici bioskopa trebalo bi samo da dođu u neki od navedenih bioskopa, odgledaju film i nakon toga se fotografišu ispred za to osmišljene scenografije. Ljubavnu fotografiju sa svojim “ savršenim spojem” potom  postavite na društvenu mrežu Instagram uz korišćenje #mojsavrsenspoj i označavanje bioskopa u kome je nastala fotografija.

Slatko nadmetanje za boravak za dvoje na ostrvu Tasos počinje 1. februara i trajaće do kraja meseca. Pobednik najljubavnije fotografije nastale Vašim i našim “savršenim spojem”  biće proglašen 2. marta.

Vaši Bioskopi Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet, kao i Barcino tours još jednom Vas pozivaju na divno druženje u Mesecu ljubavi

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com