Merošina

MEROŠINSKE VESTI prvi i jedini registrovani medij iz opštine Merošina

Rešenjem Agencije za privredne registre od 8. februara 2018. godine, portal Merošinske Vesti postao je jedini registrovani medij sa teritorije opštine Merošina.

Foto Print screen APR

Internet portal Merošinske Vesti zamišljen je kao medij službi svih građana opštine Merošina, u cilju blagovremenog i objektivnog informisanja, zajedničkog ukazivanja na probleme građana, ali i promociju vrednosti, kulture, običaja, prirodnih lepota i turističkih i privrednih potencijala naše opštine.

Merošinske Vesti deo su jedne velike produkcijske kuće City Marketing Centra iz Niša u čijem sastavu već dugi niz godina uspešno rade portali Niške Vesti i Srbija Vesti.

Foto Print screen sajt Agencije za privredne registre

Velike zasluge za ideju i realizaciju Merošinskih Vesti imaju direktor City Marketing Centra Oliver Paunović koji je poreklom iz Krajkovca, odgovorni urednik portala Dušan Vasković, novinar koji živi i radi u Merošini, programeri Milan Marinković i Miloš Janković, zaslužni za izgled portala, kao i svi ostali iz tima City Marketing Centra.

Merošinske Vesti su moja davnašnja želja i jako sam srećan što smo uspeli da je realizujemo. Moji roditelji su poreklom iz Merošine, tačnije otac iz Krajkovca a majka iz Baličevca, pa najlepše dane svog detinjstva vezujem za one provedene na selu. Ovaj portal je za mene i emotivno jako važan, jer ko smo ako zaboravimo odakle smo“-kaže Paunović.

Sve kritike, pohvale i komentare možete ostavljati na portalu MerosinskeVesti.rs ili na Fejsbuk stranici Merošinske Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com