Društvo

Memorijalno – humanitarni koncert “Jovanovo sunce” u Nišu

Memorijalno-humanitarni koncert „Jovanovo sunce“ održaće se u utorak 17. avgusta u 19 sati u dvorištu Univerziteta u Nišu. Događaj će se održati u čast Jovana Veselinovića, mladog Nišlije, čije je beživotno telo pronađeno na gradilištu u ulici Branka Krsmanovića u Nišu, nakon četvorodnevne potrage. Sav prikupljeni novac biće uplaćen banci Dobročinstva za lečenje dvogodišnje Taše Vučković kojoj je hitno potrebna operacija tumora zadnje lobanjske jame.

U sećanje na svog prijatelju i kolegu Jovana, na memorijalno-humanitarnom koncertu sviraće niški bendovi Hazel, Dexter, Gora , Voodoo i beogradski sastav Lisilo.

Smatrajući  da sigurnost mladih treba da bude na prvom mestu,  organizatori ovim događajem žele i da podignu svest o nestaloj deci i bezbednosti omladine te edukuju ljude svih starnosnih dobi o bitnosti hitnog reagovanja kada se desi neki slučaj sličnom ovome u njihovoj okolini, kao i uvođenju Amber Alerta.

Ulaz je slobodan, a svi koji budu želeli da posete koncert mogu da doniraju novac prema svojim mogućnostima u kutiji na ulazu u dvorištu Univerziteta.

Organizatori navode da zbog poštovanja epidemioloških mera broj posetilaca je ograničen na 500 ljudi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com