Sport

Memorijalni turnir “Vrtište 2023.” u znak zahvalnosti za sve preminule istaknute fudbalere i sportske radnike

Fudbalski klub “Vrtište” organizuje od 10. do 13. avgusta tradicionalni memorijalni turnir, u znak zahvalnosti za svoje preminule, istaknute fudbalere, sportske radnike, članove. Ovaj fudbalski klub iz istoimenog sela kod Niša ove godine obeležava i pola veka postojanja.

Kako su najavili, na tradicionalnom turniru, koji se održavi na sportskom terenu koji nosi ime po jednom od osnivača kluba Živoradu Mitroviću, učestvovaće ekipe iz bliže okoline.

Posebnu draž Turniru daje i učešće ekipe iz merošinskog sela Brest, fudbalski klub Dobrič Brest, a takođe i ekipe iz aleksinačkih sela Tešice, fudbalski klub Jastrebac i sela Moravac, fudbalski klub Mladost 1955. Učestvovaće i ekipe iz bliže okoline; “Radnički” iz Trupala i “Standard” iz Čamurlije, saopštili su organizatori.

“Naše sportske prijatelje dočekaćemo raširenih ruku, s respektom. Pripremili smo prigodne poklone. Želimo da sve protekne u najboljem redu. Nismo zaboravili i navijače. Biće osveženja. Nadamo se, da će svi prisutni, biti zadovoljni, i da će iz našeg sela, sa toplom moravskom dušom i velikim sportskim srcem, poneti lepe utiske”, istakao je predsednik Fudbalskog kluba Vrtište, Mladen Mladenović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com