Promo vesti

Međunarodni dan zimskog biciklizma do posla, uklјučite se!

Mojabicikla.rs i ove godine učestvuje na Međunarodnom danu zimskog biciklizma, koji je prvi put pokrenut 2013. u Kanadi, kao zdrava konkurencija među gradovima i zemlјama sveta. Održava se svake godine drugog petka u februaru, u poslednjih 5 godina.

 

Ovogodišnji Međunarodni dan za zimski biciklistički dan biće održan sutra, 9. februara.

Mojabicikla.rs – Udruženje biciklista Vas poziva i obaveštava da će nagraditi bicikliste koji se nađu na putu do posla, na nekoliko tajnih lokaciji u Nišu.

Za više informacija o Međunarodnom danu zimskog biciklizma do posla možete pratiti na winterbiketoworkday.org.

Još uvek možete da se registrujete ako koristite bicikl na putu do posla, do kraja dana u petak, 9. februara u winterbiketoworkday.org.

Ohrabrite svoje kolege, prijatelјe i porodicu i, barem tog dana, koristite bicikl kao prevozno sredstvo na putu do posla!

U našem online shop-u www.mojabicikla.rs, možete pronaći veliki izbor bicikala, kao i široku ponudu najkvalitetnije opreme koja vam je potrebna ako se bavite biciklizmom.

www.mojabicikla.rs misli na Vas i daje Vam priliku da svakog dana po akcijskim cenama kupite bicikl, delove za bicikl, biciklističku odeću i obuću, kao i opreme za bicikl najprestižnijih svetskih proizvođača cija imena znače kvalitet.

Jakov Sistem d.o.o.
066/8220-220
Bulevar Nemanjića 25a,
PC Zona III – lokal 69
018/4155-222
Nikole Pašića 49
018/4155-232
info@jakovsistem.com
www.jakovsistem.com

 

 

 

 

 

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close