Promo

MEDIKOTIM PULS – Verni prijatelj u očuvanju VAŠEG ZDRAVLJA

Internistička ordinacija Medikotim Puls predstavlja pravu kuću zdravlja, u kojoj iskusni lekari, na čelu sa eminentnim stručnjakom Primarijusom dr Nebojšom Krstićem, pružaju veliki broj zdravstvenih usluga.

Primarijus Dr Nebojša Krstić, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije, čije ime u našem gradu uliva poverenje, svoje višegodišnje isustvo i permanentno usavršavanje, implementirao je u Internističku ordinaciju Medikotim Puls, stvorivši pouzdan i stručan tim lekara, kojima je cilj isključivo briga o Vašem zdavlju.

Na jednom mestu, uz korišćenje najsavremenije opreme, možete obaviti kliničke preglede iz svih oblasti interne medicine, kao i ordinirati propisanu terapiju.

„Кompletna ultrazvučna dijagnostika se obavlja na najsavremenijem ultrazvučnom aparatu, a savremena dijagnostika i terapija povišenog krvnog pritiska, kao i metaboličkog sindroma su prioritet multidisciplinarnog tima naše ordinacije“, poručuje Primarijus dr Nebojša Krstić, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije.

Dr Nebojša Krstić, koji poseduje višegodišnje kliničko iskustvo i njegov stručni tim pouzdano obavljaju sve specijalističke i sistematske preglede, kao i laboratorijske analize.

Specijalistički pregledi

Medikotim Puls pruža, kardiološke, gastroenterološke, endokrinološke, pulmološke, hematološke, reumatološke preglede…

Ultrazvuk

Ultrazvučna i kolor dopler dijagnostika je neinvazivna, bezbolna i bezbedna metoda u cilju otkrivanja poremećaja funkcije Vaših organa…

Кućne posete

Stručni tim ordinacije Medikotim Puls obavlja u Vašem domu internističke i subspecijalističke preglede, elektrokardiografsko snimanje- EКG, ordiniranje parenteralne terapije, organizovanje uzimanja uzorka krvi za laboratorijske analize, tumačenje nalaza i dostavljanje rezultata elektronskim putem ili lično.

Laboratorija

U ordinaciji Medikotim Puls a sve u cilju očuvanja Vašeg zdravlja može se obaviti uzorkovanje krvi za sve hematološke, biohemijske analize I mikrobiološke analize. U zakazano vreme sačekaće Vas laboratorijski tehničar koji će uzeti uzorak krvi I urin za potrebne nalize. Vaše rezultate ćemo dostaviti elektronskim putem uz obavezno usmeno tumačenje nalaza.

Centar za povišeni krvni pritisak

Кardiovaskularne bolesti predstavljaju vodeći uzrok umiranja u svim delovima sveta. Arterijska hipertenzija sa svojim komplikacijama (ishemijska bolest srca, kardiomiopatije, cerebrovaskularna oboljenja) je vodeći faktor kardiovaskularnog mortaliteta.

MEDIKOTIM PULS

Centar za metabolički sindrom

Metabolički sindrom predstavlja poremećaj u odvijanju osnovnih biohemijskih procesa u organizmu. Postoji povezanost između ovog sindroma i insulinske rezistencije, koja je češća kod gojaznih…

A odnedavno u Medikotim Puls ordinaciji dostupno je spirometrijsko ispitivanje funkcije pluća na savremenom spirometru sa korišćenjem usnika, koji je u uslovima aktuelne epidemiološke situacije od plastike sa filterom, koji ne propušta viruse i bakterije i koji je za jednokratnu upotrebu. Spirometrija se može uraditi i u kućnim uslovima, što ovaj pregled čini još komfornijim.

BRIGU O ZDRAVLJU PREPUSTITE ISKRENIM PRIJATELJIMA – MEDIKOTIM PULS

MEDIKOTIM PULS
MEDIKOTIM PULS
Svetislava Trgojevića 37, Niš
018 323 04 04
060 323 04 05
www.medikotimpuls.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com