Promo

MEDIKOTIM PULS – Nakon preležanog kovida, preporučuje se kontrola kod kardiologa

Nakon preležanog kovida mnogim pacijentima potreban je kontrolni pregled kako kardiologa tako i pulmologa, kaže za Niške Vesti Dr Nebojša Krstić.

“Veoma je bitno odraditi kardiološki pregled gde će se detaljno utvrditi šta je pretrpeo organizam u borbi sa koronavirusom i da li je to sve ostavilo tragove na organima kardio-vaskularnog sistema. Uz ovaj pregled poželjno je uradititi i spirometrijski test i konsultaciju sa pulmologom”, kaže Krstić.

U periodu pojačanog epidemijskog rizika veoma je bitno pratiti i proveriti zdravlje na bezbedan način na pravom mestu.

U ordinaciji Medikotim Puls imate mogućnost da uradite preglede za procenu kardio-vaskularnog rizika, klinički pregled, EHO kardiografiju srca, stres ergo test, holter monitoring krvnog pritiska, kao i osnovnu laboratoriju.

Tim iskusnih i stručnih lekara, kao i upotreba najsavremenije tehnologije, garant su da se svakom pacijentu pristupa s maksimalno pažnje što za rezultat daje pouzdan zdravstveni pregled, dijagnostiku i lečenje.

MEDIKOTIM PULS

Sistematski pregledi u Medikotim Puls ordinaciji prvenstveno su namenjeni ljudima koji su poslovno aktivni, zauzeti i zbog obaveza ne posvećuju dovoljno pažnje svom zdravlju.

Prevencija i rano otkrivanje je preduslov dobrog zdravlja.

Internistička ordinacija Medikotim Puls predstavlja pravu kuću zdravlja, u kojoj iskusni lekari, na čelu sa eminentnim stručnjakom Primarijusom dr Nebojšom Krstićem, pružaju veliki broj zdravstvenih usluga.

Primarijus Dr Nebojša Krstić, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije, čije ime u našem gradu uliva poverenje, svoje višegodišnje isustvo i permanentno usavršavanje, implementirao je u Internističku ordinaciju Medikotim Puls, stvorivši pouzdan i stručan tim lekara, kojima je cilj isključivo briga o Vašem zdavlju.

Na jednom mestu, uz korišćenje najsavremenije opreme, možete obaviti kliničke preglede iz svih oblasti interne medicine, kao i ordinirati propisanu terapiju.

“Кompletna ultrazvučna dijagnostika se obavlja na najsavremenijem ultrazvučnom aparatu, a savremena dijagnostika i terapija povišenog krvnog pritiska, kao i metaboličkog sindroma su prioritet multidisciplinarnog tima naše ordinacije”, poručuje Primarijus dr Nebojša Krstić, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije.

Dr Nebojša Krstić, koji poseduje višegodišnje kliničko iskustvo i njegov stručni tim pouzdano obavljaju sve specijalističke i sistematske preglede, kao i laboratorijske analize.

Specijalistički pregledi

Medikotim Puls pruža, kardiološke, gastroenterološke, endokrinološke, pulmološke, hematološke, reumatološke preglede…

Ultrazvuk

Ultrazvučna i kolor dopler dijagnostika je neinvazivna, bezbolna i bezbedna metoda u cilju otkrivanja poremećaja funkcije Vaših organa…

Кućne posete

Stručni tim ordinacije Medikotim Puls obavlja u Vašem domu internističke i subspecijalističke preglede, elektrokardiografsko snimanje- EКG, ordiniranje parenteralne terapije, organizovanje uzimanja uzorka krvi za laboratorijske analize, tumačenje nalaza i dostavljanje rezultata elektronskim putem ili lično.

Laboratorija

U ordinaciji Medikotim Puls a sve u cilju očuvanja Vašeg zdravlja može se obaviti uzorkovanje krvi za sve hematološke, biohemijske analize I mikrobiološke analize. U zakazano vreme sačekaće Vas laboratorijski tehničar koji će uzeti uzorak krvi I urin za potrebne nalize. Vaše rezultate ćemo dostaviti elektronskim putem uz obavezno usmeno tumačenje nalaza.

Centar za povišeni krvni pritisak

Кardiovaskularne bolesti predstavljaju vodeći uzrok umiranja u svim delovima sveta. Arterijska hipertenzija sa svojim komplikacijama (ishemijska bolest srca, kardiomiopatije, cerebrovaskularna oboljenja) je vodeći faktor kardiovaskularnog mortaliteta.

Centar za metabolički sindrom

Metabolički sindrom predstavlja poremećaj u odvijanju osnovnih biohemijskih procesa u organizmu. Postoji povezanost između ovog sindroma i insulinske rezistencije, koja je češća kod gojaznih…

A odnedavno u Medikotim Puls ordinaciji dostupno je spirometrijsko ispitivanje funkcije pluća na savremenom spirometru sa korišćenjem usnika, koji je u uslovima aktuelne epidemiološke situacije od plastike sa filterom, koji ne propušta viruse i bakterije i koji je za jednokratnu upotrebu. Spirometrija se može uraditi i u kućnim uslovima, što ovaj pregled čini još komfornijim.

BRIGU O ZDRAVLJU PREPUSTITE ISKRENIM PRIJATELJIMA – MEDIKOTIM PULS

MEDIKOTIM PULS
MEDIKOTIM PULS
Svetislava Trgojevića 37, Niš
018 323 04 04
060 323 04 05
www.medikotimpuls.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2903.3557965679197!2d21.880745515008737!3d43.306810782779074!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755bb271a4ba0d7%3A0x573ed420196906be!2sMEDIKOTIM%20PULS!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1601969280918!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0;” allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com