Promo

Medicinski pedikir – DR VAIS

DR VAIS centri u ponudi imaju kako estetski pedikir, predviđen za negu zdravih stopala, tako i medicinski pedikir, za problematična stopala.

Medicinski pedikir podrazumeva obradu zadebljanja na koži, olakšanje tegoba ljudima sa upornim promenama tipa kurjih očiju i rešavanje problematike noktiju na stopalima (zadebljalih, cevasto deformisanih sa povremenim urastanjima…). Ovakav tretman u Dr VAIS centrima sprovodi isključivo medicinsko osoblje precizno biranim tehnikama i instrumentima koji redovno podležu standarnom procesu sterilizacije.

Ulepšajte, osvežite i uklonite nedostatke sa vaših stopala adekvatnom i redovnom negom… jer kuća stoji na čvrstom temelju, a covek na zdravim stopalima.

Sve tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji DR VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com