Sport

Medalja do medalje u Čačku za karatiste niškog Elida

Sa Prvenstva karate federacije Uže Srbije za seniore i Prvenstva za poletarce, pionire i nade, održanim u Čačku ovog vikenda karatisti Karate kluba „Elid“ iz Niša vratili su se sa pregršt medalja.

Senirski kata tim Elida u čijem sastavu su Andrija Stanković, Lazar Rajković i Dimitrije Ristić osvojio je zlatnu medalju.

Andrija Stanković osvojio je zlato i u pojedinačnoj seniorskoj konkurenciji, Dimitrije Ristić bio je treći, a Lazar Rajković četvrti.

Odlične rezultate postigli su i najmladji karatisti ovog niškog karate kluba.

Foto: Karate klub “Elid”

Mladen Stojadinović bio je prvi (kategorija nade 2008. godište), Dimitrije Atanasković drugi (kategorija nade 2008. godište), Aleksa Mijalković prvi (kategorija pioniri 2011. godište), Lazar Pavlović osvojio je prvo mesto (2010. godište), Anika Pejčić drugo mesto (2012. godište), Dora Rajković prvo mesto (2008. godište), a Darija Branković drugo mesto (2008. godište.

Drugo mesto u kategoriji pionira osvojio je kata tim u sastava Jovanović Andrija, Pavlović Lazar, Mijalković Aleksa, a takodje drugo mesto u kategoriji nade kate ekipno kata tim u sastavu Stojadinović Mladen, Atanasković Dimitrije, Pavlović Lazar.

Drugo mesto u kategoriji poletarke ekipno pripalo je kate kata timu u sastavu Marković Sofija, Pejčić Anika, Kokić Lenka.

Kvalifikaciju na državno prvenstvo izborile su u kategoriji nada Irina Jeremić, Sofija Bošnjak i Aleksandar Velojić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com