Društvo

MASKIRANI učenici i profesori – odlično se ZABAVILI!

Na zatvaranju ovogodišnjih “Borinih dana” u Gimnaziji „Bora Stanković“ u Nišu priređen je maskenbal na kome je učestvovalo većina đaka njih oko 500 uz svoje profesore koji su rado poneli maske, kažu za Niške Vesti bilo je lepo i zabavno.

Ova manifestacija ove godine održava se 14. put u čast književnika čije ime nosi škola.

Ovo je prilika da škola koja je otvorena septembra 1969. godine pokaže rezultate svojih aktivnosti i umešnost vrednih đaka.

Foto: Ana Ivić Veljković

Ove nedelje učenici su prisustvovali filmskim projekcijama, predavanjima, eksperimentima, izložbama likovnih radova, pozorišnim predstavama, odmeravali su umeće i veštine u raznim takmičenjima, kvizovima znanja ili sportskim dešavanjima.

Čitava manifestacija zatvorena je juče zanimljivim maskenbalom u kome su učestvovali i profesori zajedno sa svojim učenicima.

“Oko 500 učenika je bilo angažovano juče, jer je istog dana bila zakazana i školska predstava jer je Dan škole kao i “Nauk nije bauk””, kaže profesor ove škole Ana Ivić Veljković.

Svako od odeljenja imalo je zadatak da spremi jednu priču.

Foto: Ana Ivić Veljković

“Tradicija je da se sva odeljenja predstavljaju sa izabranom temom. Moje odeljenje koje je treći razred, izabralo je temu Kameno doba. Ja sam se rado pridružila. Lepo smo se svi zabavljali”, kaže kroz osmeh Ivić-Veljković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com