Servisne

Mašinsko pranje grafita kao deo redovnih aktivnosti

JKP „Mediana“ Niš radiće danas na pražnjenju malih korpi, uklanjanju uličnog otpada i redovnom pražnjenju podzemnih i nadzemnih kontejnera.

Prema današnjem rasporedu u planu je i pranje podzemnih kontejnera kao i mašinsko pranje grafita kao deo redovnih aktivnosti.

Uređenje blokovskog zelenila prema današnjem rasporedu : Duvanište, Bulevar Dr Zorana Đinđića i Delijski Vis.

Uređenje javnih površina : Blagoja Parovića, Branka Krsmanovića, Pariske Komune, Boško Buha, Zetska, Romanijska sa prilazima, Nikole Kopernika, Vojislava Ilića i prilaz, Homoljska, Sićevačka, Kosanička, Rašićeva, Cara Uroša, Vojvode Koste Vojinovića, Visokog Stevana, Kraljevića Marka , Cara Lazara, Laze Kostića Momčila Popovića, Stojana Novakovića, Pantelejska,Nišavska, Kralja Milutina , Voje Rinčića, Kosovke Devojke, Somborski Bulevar, Studenička sa prilazima i Vase Pelagića.

Sakupljanje i transpot otpada radi se po redovnoj dinamici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Izvinjavam se ali ,po meni je, toliko besmisleno peskarenje grafita. Razmuem da su neki uvredljivi na bilo kakvoj osnovi, pa ajde de,ali su pretežno ljubavnog sadržaja. A toliko ima drugih poslova u ovom gradu što se tiče ,,Medijane”.
    Ako ne znaju šta će sa peskarenjem i ljudima koji to rade,neka ispeskare sve kapije na Niškoj tvđavi. Ali sve. Hvala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com