Društvo

Mašine u Majakovskog, saobraćaj preusmeren na sporedne ulice

Danas je započela rehabilitacija još jedne ulice u Nišu. Radnici i mašine preselili su se kako bi "rehabilitovali" ulici Majavkovskog u Duvaništu, u delu od Bulevara svetog cara Konstantina do Đerdapske ulice.

Iz Direkcije kažu da se očekuje se da radovi budu završeni za desetak dana, ukoliko to vremenski uslovi dozvoljavaju.

“Radi se rehabilitacija ostećenog dela ulice Majakovskog iz programa Direkcije za 2024 god. Danas su počeli radovi, očekuje se da za 10-tak dana budu završeni, ukoliko vremenski uslovi dozvole. Radove izvodi firma Trejs, nadzor je Direkcija za izgradnju Grada Niša.Parking servis nakon asfaltiranja uradiće novu horizontalnu i vertikalnu signalizaciju kao i montažu novih prinudnih usporivača”, rekao je za Niške Vesti v.d.direktor Direkcije za izgradnju grada Zoran Prokić.

Zabranjeno skretanje u ulici Majakovskog; Foto: N. S.

Zbog radova saobraćaj je preusmeren na alternativne i bočne ulice.

Foto: N.S.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kakva rehabilitacija ulice, skidaju (grebu) samo 4 cm starog asfalta, samim tim znači da asfaltiraju tom debljinom. Ko je malo pametan i razuman svahiće da je to čisto pranje novca, jer to ne može da potraje godinu dana. Prvi mraz sve ima da se raspadne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com