Promo vesti

Mašina Beko WRE 6411 BWW po super akcijskoj ceni – JAKOV SISTEM

Beko mašina za veš kapaciteta 6 kg spada u A+++ klasu po energetskoj efikasnosti, a odlikuje je i izuzetno tih rad na 800 obrtaja kao i sistem za kontrolu neravnomernog opterećenja!

Ovu veš mašinu možete kupiti u Jakov Sistem Online prodavnici po super akcijskoj ceni od 22.990 dinara!

Jakov Sistem d.o.o. postoji već 15 godina, od 2003., a pored velikog izbora proizvoda, preko 30000 komada, koje možete naći na adresi www.jakovsistem.com, pokrenuli smo još dve nove, usko specijalizovane online prodavnice!

Prvu možete posetiti na www.decijeigracke.com i pogledati ponudu dečijih igračaka, opreme za bebe, kolica za bebe, kao i vozila na akumulatore.

Druga je specijalizovana za prodaju bicikala, rezervnih delova za bicikle, kao i ostale sportske opreme, posetite je na adresi www.mojabicikla.com.

U novim online prodavnicama naći ćete baš ono što Vam treba iz navedenih kategorija, naravno, po mnogo nižim cenama nego u ostalim radnjama.

Za tradicionalne kupce koji vole da posete prodavnicu i pogledaju robu pre kupovine, tu su i maloprodajni objekti u centru Niša, kod Kalčinog spomenika i u Zoni 3 na prvom spratu, u Beogradu u naselju Bellvile i u Prokuplju.

Jakov Sistem d.o.o.
066/8220-220
Bulevar Nemanjića 25a,
PC Zona III – lokal 69
018/4155-222
Nikole Pašića 49
018/4155-232
info@jakovsistem.com
www.jakovsistem.com


Posetite nas i uverite se!

 

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close