Društvo

“Marš na Drinu” pokojnom dr Lazi i u Istočnom Sarajevu. Zastave na pola koplja (VIDEO)

Znao je dr Miodrag Lazić da će Krajišnici tugovati za njim. Povodom njegove smrti 15. april proglašen je danom žalosti za ratnim hirurgom koji je spasao živote velikog broja vojnika i civila sa područja tadašnjeg Srpskog Sarajeva i Sarajevsko-romanijske regije.

 

Čuveni srpski hirurg Miodrag Lazić, koji je tokom ratova devedesetih godina prošlog veka spasavao živote u Republici Srpskoj Krajini i Republici Srpskoj, preminuo je juče Nišu od posledica virusa korona.

 

“Spustimo sve zastave na pola koplja, pognimo glave i poklonimo se srpskom heroju. Slava mu i večni nezaborav”, poručuju.

Dr Laza kako su ga svi zvali nije zaboravio svoje Krajišnike do samog kraja.

“Moji voljeni Кrajišnici, prijatelji iz Republike Srpske za koje sam živa legenda zauvek iskreno će plakati svi jer su uvek verovali da sam neuništiv. Кoliko sam ovih dana dobio poruka podrške. Volim vas zauvek.”, poručio im je u oproštajnom pismu.

I zaista tuguju. Opraštaju se najemotivnijim porukama koje postavljaju na društvenim mrežama. Naravno nisu ni oni zaboravili da mu ispune želju. Pesma “Marš na Drinu” u Istočnom Sarajevu čula se kako kažu do neba.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvivostudio.ba%2Fvideos%2F1111897155858032%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com