Promo vesti

MARKUS PROFFESIONAL odgovara na sva vaša pitanja i nedoumice na niškom Auto Moto Festu

Kako je niški Auto Moto Fest 2018 prepoznatljivo mesto za aktuelnosti u auto industriji, tako su i servisi nezaobilazni kada je vaš auto u pitanju. Jedan od onih koji prednjače je Servis Markus koji je godinama već redovni učesnik Sajma automobila koji se održava u Hali Čair.

Stručnost, iskustvo i uvek dobar savet kada je u pitanju servis automobila, oličenje je ovog dobro poznatog servisa iz Niša.

Dane održavanja sajma stručno osoblje Auto servisa Markus iskoristi da podeli svoje znanje i iskustovo sa ljubitaljima automobila ali i da savete na licu mesta.

Markus se svakodnevno trudi da novim korisnicima ponudi ono najbolje – siguran servis. Ponuda usluga je bogata, a u Markusu su odlučili da tokom čitavog oktobra sve bude po nižim cenama uz sajamski popust koji će trajati do kraja meseca.

Auto servis Markus

Auto servis Markus nudi širok asortiman usluga. Za sve svoje radove Markus Pro daje garanciju. Mogućnost plaćanja na odloženo kao i putem administrativne zabrane.

Za sva oštećenja na četvorotočkašima brinu se stručni ljudi u servisu, koji sve vraćaju u prvobitno stanje, ulubljenja i ogrebotine nestanu kao da ih nikada nije ni bilo. Sređivanje vozila ukoliko je došlo do oštećenja, nabavka auto delova i stakala i još puno toga nudi ovaj niški servis, koji je jedan od najboljih u ovom poslu u Nišu.

MARKUS PRO
Dušana Životića
(bivša Ul.Nevena 15), Čalije
065/4141421
018/571172
FaceBook
www.AutoMarkusServis.rs

Zato ne propustite obilazak štanda Servisa Markus  na ovogodišnjem Sajmu automobila koji se održava u niškoj Hali „Čair“ od 5. do 7. oktobra, od 10 do 20 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com