Društvo

MARKOVDAN: Obeležena slava Gradske opštine Crveni Krst

Gradska opština Crveni Krst obeležila je svoju slavu – Markovdan, u prisustvu mnogobrojnih zvanica i prijatelja opštine.

U prostorijama Gradske opštine Crveni Krst presečen je slavski kolač, a predsednik Miroslav Milutinović pozdravio je sve prisutne i predstavio planove za naredni period.

“Apostol Marko nam daje snagu da uvek budemo još bolji, sve u korist naših gradjana. Prioriteti za naredni period su nam, kao i ranije, ulaganje u infrastrukturu, naša opština ima 33.000 stanovnika i 23 sela. Imamo na našoj teritoriji 2.500 Roma. Ulažemo u socijalno osetljive grupe, za socijalu je ove godine izdvojeno četiri i po miliona dinara. Takodje nam je značajno da mladi ostanu da žive i rade ovde, a ne da odlaze, tako da smo izdvojili pet miliona i sedamsto hiljada dinara za podizanje kvaliteta života mladih”,  rekao je Miroslav Milutinović, predsednik GO Crveni Krst.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com