Društvo

Marko na KORAK DO CILJA: Prikupio novac za Teodoru – sada trči za Aleksandra (VIDEO)

Tridesetjednogodišnji Marko Nikolić fitnes stručnjak rodom iz Vranja koji godinama radi i živi u Nišu na korak je od ostvarenja obećanog cilja. Hiljadu kilometara za lečenje malene Teodore, sada izgledaju dostižno i na dohvatu ruke.

Više od 15 dana Marko trči kako bi pomogao lečenje malene Teodore Cvetanović iz Aleksinca, novac je prikupljen ali Nikolić nastavlja dalje kako bi pomogao niškom sportskom novinaru Aleksandru Nikoliću.

“Gori asfalt dok trčim, preko 36 stepeni u Grčkoj…ali nema stajanja. Manje od 300 kilometara mi je ostalo do cilja. Atino stižem! Vreme je da se piše istorija. Sakupiću mnogo više novca nego što je potrebno za bebu, ostatak novca želim da prebacim za lečenje sporskog novinara Aleksandra Nikolića iz Niša”, kaže hrabri Marko.

https://www.facebook.com/motivacijamarkonikolic/videos/2290376064310917/

Marko je prikupio 50 hiljada evra za lečenje  jednogodišnje Teodore Cvetanović iz Aleksinca, nastavlja dalje iako je bilo teških etapa na putu dugom sada već više od 700 kilometara.

Oticale su mu noge i priznaje da je umoran, ali voljom ne posustaje. Pozdravljali su ga meštani brojnih naselja i gradova kroz koje je prošao.

Na putu do Atine Marku pomažu požrtvovani prijatelji Vladimir Zdravković i Stanislava Petrović.

a

Marko se trenutno nalazi u Grčkoj a njegov poduhvat mogu da prate svi preko njegovog Instagram profila.

NAČIN DA POMOGNETE – ODMAH

Slanjem SMS poruke sa brojem 499 na 3030 (Fondacija Budi human)

Dinarski: 160-503253-25

Devizni: 00-540-0002670.3

IBAN broj: RS35160005400002670313

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com