Magazin

Marko Louis u Nišu

Talentovani muzičar Marko Louis, u okviru turneje “Beskraj Tour by Barcaffe”, održaće koncert u Nišu, koji je zakazan za petak, 29. novembar, u velikoj sali Doma Vojske, sa početkom u 20,00 časova.

“Ovaj projekat je jedan od omiljenih koje sam do sada pripremao. Jedinstven je osećaj izvoditi pesme uz veliki bend sa gudačkim sastavom. Pesme su dobile novu dimenziju, a nema ništa lepše kada ti je publika na metar od tebe i osetiš i vidiš svaku emociju”,  izjavio je Marko Louis.

Turneja počinje 15. novembra u Banja Luci, nakon toga sledi prvi koncert u Makedoniji 28. novembra u Skoplju, a 29. novembra se nastavlja put za Niš nastupom u Domu Vojske. Nakon toga sledi niz koncerata u regionu.

“Nastavlja se beskrajna turneja i posećujem svake godine sve više gradova. Mnogo sam srećan da imam mogućnost da delim moju muziku, energiju i emocije sa publikom širom bivše Jugoslavije”, poručuje Marko Louis.

Ulaznice za koncert Marka Luisa u Nišu i njegovog benda u kompletnoj postavi biće u pretprodaji od petka, 4. oktobra po ceni od 1.000 dinara za Parter i 800 dinara za Balkon u prodajnoj mreži Gigstix (www.gigstix.com), kao i na Biletarnici Doma Vojske u Nišu.

Na dan koncerta, 29. novembra 2019, cena ulaznica iznosiće 1.200 dinara za Parter i 1.000 dinara za Balkon.

Pretprodajna mesta u Nišu:
Biletarnica Doma Vojske – Sinđelićev Trg bb (radnim danima od 12 do 16 časova),
KNJIŽARE VULKAN U NIŠU – GIGSTIX.COM
» Vizantijski bulevar 1 (Roda centar), svaki dan od 09 do 22 časova
» Obrenovićeva 42 (SC Forum), svaki dan od 10 do 22 časova

https://www.facebook.com/events/440471229920757/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com