Hronika

Marko Andrić Kuzman uhapšen u Nišu istog dana kad je “pala” Belivukova grupa

Nišlija Marko Andrić zvani Kuzman uhapšen je prošlog četvrtka u Nišu, istog dana kada i Belivuk i ostali pripadnici njegove grupe, piše Tanjug.

Snimci telefonskog razgvora u kojem Andrić čita poruke Veljka Belivuka sa skremblovanog telefona objavljene pre dva dana, međutim on nije uhapšen kao pripadnik Belivukove grupe, već zbog nedozvoljenog držanja pištolja i droge za ličnu upotrebu.

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Ivan Marković rekao je Tanjugu da je Andiću nakon saslušanja u petak određen pritvor do 30 dana i da se nalazi u KPZ Niš.

Pomenuti snimci razgovora objalvjeni su u nedleju u emisiji Hit tvit na TV Pink.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Bogdan Pušić potvrdio je gostujući u toj emisiji da se u snimku razgovora čuje Marko Andrić Kuzman, kako čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Pušić je precizirao da Andrić na prvom snimku upućuje upozorenje žrtvi Milanu Ljepoji, a u drugom njegovoj ekipi “da više nisu mete i da neće više da se bakću sa njima nakon obavljenog posla”.

U pitanju je navodni plan za likvidaciju Ljepoje, nekadašnjeg pripadnika bande “Pink panteri”.

Ljepoja je jedna od žrtava za čije se brutalno ubistvo sumnjiči Belivuk i njegova ekipa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

2 Komentara

  1. Нису ми јасни овакви написи. Шта је важно за шта је ухапшен? Да ли сада треба пљувати по полицији зашто нам у таблодима не објашњавају начин рада полиције? Ухапсе “човека” за једно (оправдано) док не нађу доказе задруго (још оправданије). Срам их било! Још да критикујемо Вучића због, забога како то може, тога што је оптужница за барабе различита од званичног разлога хапшења! Знамо ли где смо шупљи??? Или су нам свраке попиле мозак?

  2. Marija i tužilaštvo nam je uvek bilo korumpirano. Uvek!!! Zna se ko može da prodaje drogu,i čiju.on se ne hapsi. Zna se ko dobija nanonigice u najgorem slučaju za brdo droge. I na kraju,zna se koga deru od pet pa naviše za mnogo manja dela, količine… Šteta je samo što nikad niko od njih nije završio iza rešetaka,sudije, veštaci, tužilac,advokati… Koji su se bogatili i puštali one što plaćaju,a drali one koji nisu mogli…Treba za primer da im daju po pet godina. A nije teško pogledati predmete,presude,bilo bi jasno kao dan.Za dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com