Društvo

Marinini prijatelji na bazaru u parku Sveti Sava sakupili 98.870 dinara

Akcija “Marinin bazar” koja je održana u subotu 16. aprila u parku Sveti Sava,uspela je preko očekivanja, kažu prijatelji Marine Đorđević. Za lečenje svoje dvadesetogodišnje prijateljice prikupili su 98.870 dinara i dodaju da nastavljaju i dalje.

Akcija je zamišljena tako da su građani u  park Sveti Sava donosili stare ili nove stvari, koje su potom Marinini prijatelji povoljno prodavali onima kojima su bile potrebne. Na tri štanda u svetosavskom parku kod “pečuraka” mogla se naći obuća, odeća i igračke.

“Akcija je uspela i preko očekivanja, a štandovi su bili otvoreni od 9 do 19 sati”, ističu prijatelji Marine Đorđević.

Pošto su za akciju imali odobrenje GO Medijana, kažu da će nastaviti sa sličnim humanitarnim akcijama.

Dvadesetogodišnja Marina Đorđević iz Niša boluje od akutne limfoblastne leukemije i primorana je da pomoć potraži van granica zemlje radi presađivanja koštane srži, što dosta košta.

Marini za lečenje nedostaje još oko 160 hiljada evra, a porodica i prijatelji mole sve humane ljude da pomognu koliko mogu  slanjem SMS- 1220 na 3030,  i uplatama na dinarski račun: 160-6000001292667-11 ili  devizni račun: 160600000129293289.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com