Društvo

MARINA SE NE PREDAJE: Ponovo radi Banka dobročinstva

Nakon što je opljačkana, humanitarka Marina Adamović skinula je postere i zatvorila Banku dobročinstva. Sreća pa se ona ne predaje tako lako, već je ponovo počela da prikuplja pomoć za one kojima je neophodna.

 

„To što sam doživela u četvrtak, ne može se opisati, već samo na vlastitoj koži osetiti. Odmah se javila presudna pomisao: Ko će ulagati tamo gde često sve bude pokradeno. Bila sam ubeđena da će Nišlije tako postupati posle neverovatne pljačke usred bela dana i centra grada“, rekla je Marina.

Ipak je odlučila da nastavi da se bavi humanitarnim radom, a u toj odluci su joj pomogli prijatelji sa facebooka.

„Vratila sam postere i dok sam ih lepia, prolazmici su reagovali: „Hvala! Čestitam!“. Prijatno iznenađena, izašla sam sa kutijom i čula još puno sličnih izjava podrške „Da Vas nismo videli opet ovde, odselili bismo se iz grada“, ističe Marina.

Ona se zahvalila Nišlijama na poverenju i pomoći. To nam je, izgleda suđeno – boriti se za život kao sirotinja za parče hleba!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com