Društvo

Marina Adamović apeluje da se novac od koncerta da bolesnoj deci

Marina Adamović, niška humanitarka koja godinama unazad sakuplja novac za lečenje teško obolele dece i mladih, apelovala je danas na predstavnike grada da odustanu od novogodišnjeg koncerta Željka Samardžića na centralnom gradskom trgu i da novac planiran za tu namenu uplate za lečenje teško obolele dece.

“Ukoliko već ima para neka se utroši za lečenje dece kako bi zdrava dočekala sledeću godinu. Strašno je da se deset miliona dinara potroši za novogodišnji koncert. Sa bajkerima smo za vikend odneli paketiće deci koja se leče na dečijoj onkološkoj klinici. Tamo se trenutno leči 30 mališana, a još puno njih se leči u inostranstvu. Strašno je toliki novac dati za koncert Samardžića, a toliko je puno dece kojoj je potrebna pomoć”, izjavila je Adamović.

Adamović je u toku prepodneva svojim kolicima sa kabinom otišla do platoa ispred Gradske kuće gde se nakratko videla sa gradskom većnicom zadužnom za socijalna pitanja Tijanom Djordjević Ilić, ali je dobila odgovor da organizovanje novogodišnjeg koncerta nije u nadležnosti Gradskog veća.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com