Društvo

Marija poklanja besplatna šminkanja za maturantkinje

Ukoliko ne možete da priuštite profesionalno šminkanje ili poznajete neku devojku koja nije u situaciji, a ovo bi joj jako značilo, može dobiti besplatno.

Znajući koliku su troškovi za predstojeću sezonu matura, mlada šminkerka iz Niša, Marija Zlatkov odlučila je da pokloni šminkanje dvema devojkama koje trenutno nisu u finansijskoj situaciji da to priušte.

“Biće mi drago da na taj način usrećim devojke koje se trenutno suočavaju sa finansijskim poteškoćama, jer znam koliko će im to značiti i koliko će se osećati lepše. Za nas šminkere u moru zakazanih termina, ovo je zaista sitnica. Znamo koliki su troškovi, pogotovo kad su devojke u pitanju, od noktiju, frizure, šminke, plus garderoba, cipele i tašnice… Potrebno je mnogo novca izdvojiti. Sigurna sam da će se i moje koleginice odvažiti i pokrenuti ovakvu akciju da ulepšamo devojke za jedan od najvažnijih dana u njihovom životu. Biće anonimno kako se ne bi osetile neprijatno”, kazala je Marija za Niške Vesti.

Instagrm profil Make up Marija Zlatkov

Marija je odlučila da pokloni šminkanje dvema devojkama, ali kaže da će napraviti ustupak ukoliko se javi još nekoliko devojaka kojima je besplatno šminkanje za taj dan zaista potrebno.

Ukoliko poznajete nekoga koga bi ova vest obradovala, pošaljite i zakažite svoj termin.

“Molim sve devojke da budu iskrene i ne zloupotrebe ovu akciju kako bi šminka otišl u prave ruke”, poručuje ona.

Zakazivanje se vrši putem instagram profila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com