Društvo

Manifestacija „Letnje igre u komšiluku“ uoči slave Svetog Pantelejmona

Gradska Opština Pantelej i Udruženje za negovanje tradicije „Višnja“ povodom obeležavanja opštinske slave Svetog Pantelejmon organizuju manifestaciju  „Letnje igre u komšiluku“.

Prema rečima organizatora , manifestaciji Letnje igre u komšiluku održaće se u nedelju 08. avgusta u parkiću u Mavrovskoj ulici sa početkom od 18 sati. Učesnici će imati priliku da se druže, zabave i takmiče kroz razne takmičarske igre (klikeri, razotkri predmet, pogodi metu, nadvlačenje kanopca…).

Prijava za učešće na igrama je besplatana.

Pravila:
1. Tim se sastoji od 6 članova i čine ga deca od 5-15 godina sa predstavnikom iz generacije roditelja ili srodnika
2. Tim mora imati najmanje 2 člana ženskog pola.

Prijavljeni timovi će imati priliku da se takmiče, jedni protiv drugih, kroz razne zabavne aktivnosti. Za pobednike će biti obezbeđene prigodne nagrade.

Izbor ekipa koje će se takmičiti je do 7.avgusta i biće objavljen na FB stranicama i sajtu Udruženja za negovanje tradicije „Višnja“ i Gradske Opštine Pantelej.

Vaša prijava treba da sadrži sledeće: (ime vašeg tima, imena i prezimena učesnika, mesto prebivališta učesnika, datum rođenja učesnika, broj mobilnog telefona kapitena tima), saopšteno je iz Opštine Pantelej.

“Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za fizičke povrede nastale u toku trajanja igara, ali će svakako preduzeti sve adekvatne mere bezbednosti (prisustvo redara)”, saopštili su organizatori.

Prijave se mogu poslati na mail: udruzenjevisnja@gmail.com sa naznakom „Letnje igre u komšiluku“ ili putem telefona u Udruženju „Višnja“ na broj 0649088960, Maja.
Krajnji rok za prijavu je subota 07.08.2021. godine do 16 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com