Društvo

Malu Sofiju čeka još jedna bitka! Mora ponovo na operaciju

Sofija Nikolić koja je nedavno operisana u Parizu, za dva dana će imati još jednu operaciju jer su joj otvorene nove fistule. Roditelji male Sofije sada strahuju za njen život i kako ističu, postoperativno lečenje će trajati najamnje dva meseca.

„Nažalost, prva operacija nije uspela. Jedna fistula se odmah otvorila. U četvrtak će raditi drugu i poslednju operaciju, gde bi kožu ili deo mišića iskoristili da bi zatvorili fistulu. Ova operacija će trajati isto 10 sati i biće teža jer je dete pre 10 dana imalo torakotomiju i imunitet je već pao“, saopštili su roditelji male Sofije Nikolić.

racun-za-lecenje-sofije-nikolic-640x512

„Francuski lekari su rekli da ima još dva, tri slučaja u svetu poput njenih i  ovo je po njima poslednja opcija koju bi oni pokušali. Po prvi put nakon njenog rođenja razmišljam o fatalnom ishodu i potpuno sam razoružana. Ja, koja uvek imam ideju, alternativu i snagu gledam svoje dete koje treba da ovog puta ima sreće da bi preživelo“, napisali su Sofijini roditelji na društvenim mrežama.

Oporavak posle ove operacije se očekuje najmanje od dva meseca.

inostrani-racun

Podsetimo, Srbija je za samo pet dana u velikoj humanitarnoj akciji prikupila 122.000 evra za operaciju male Sofije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com