Promo

MALI KUĆNI APARATI, PORCELAN I BELA TEHNIKA po pristupačnim cenama

Izbor i pogodnosti decembarske akcije FAGOR/CORAL Electric tima se ne propuštaju!

Coral Electric je internacionalni brend koji na tržištu Srbije uspešno posluje više od 28 godina, čija su garancija kvaliteta proizvoda i usluga 1.201.535 zadovoljnih kupaca i 2.289.793 prodatih proizvoda.

Generalni su zastupnici, uvoznici i ekskluzivni distributeri brendova visoke i srednje visoke klase: FAGOR, CORAL Electric, MACHT, SHARP, ARNICA, Magefesa, FAKIR, WOLL, Royal Elisabeth i mnogih drugih…

U svaki proizvod koji nude uloženo je mnogo truda kako bi se zadovoljili najviši kriterijumi po pitanju kvaliteta, funkcionalnosti, dugovečnosti i obezbedila podrška kupcima koja ne prestaje onog trenutka kada istekne garancija – upravo time i iznova zaslužuju poverenje kupaca.

Vama i Vašoj porodici pružiće više slobodnog vremena njihovi efikasni mali kućni aparati, kuhinjski aparati široke namene uz pomoć kojih možete pripremati najrazličitija tradicionalna i moderna jela na zdrav način uz značajnu uštedu vremena, najfiniji porcelan i keramika kao i kvalitetno kuhinjsko posuđeizrađeno po najvišim standardima i najmodernijom tehnologijom.

Više slobodnog vremena, manje vremena u kuhinji i spremanju kuće, je i više kvalitetnog vremena za Vas i Vašu porodicu!

Jednostavan način pripreme namirnica, a kvalitetan, hranljiv i brz obrok je ono što odlikuje njihove aparate. Zahvaljujući kvalitetu CORAL Electric proizvodima čuvaju se hranljivi sastojci, vitamini i minerali u obrocima i napicima koji se sa lakoćom pripremaju.

„Coral proizvodi imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu. Poseduju sertifikate verifikovanih stranih i domaćih istituta za kontrolu kvaliteta, imaju odličnu podršku po pitanju garancije, servisa i dostupnosti rezervnih delova, a pri tom imaju pristupačnu cenu. Direktnom online prodajom cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend Coral nudi“, kažu i za to se zalažu u Fagor-Coral timu.

U širokoj i raznovrsnoj ponudi CORAL Electic proizvoda, možete da pronađete baš sve što je neophodno vašem domaćinstvu. Ipak izdvajamo neke od najtraženijih proizvodakao što su: Super krčko aparat za sporo kuvanje, Profesionalni fen za kosu, Aparat za krofnice, Multigril-Pica pekač i Jonizator za vazduh sa ventilatorom.

UZ FAGOR/CORAL Electric najzdravije za Vašu porodicu!

Recepti iz FAGOR/CORAL Electric kuhinje su za sve one koji žele da spremanje hrane bude jednostavnije, lakše, brže i zabavnije. Pustite mašti na volju i stvarajte umetnost u svojoj kuhinji i Vašem domu.

Najzdravije recepte za Vas i Vašu porodicu možete pročitati OVDE.

Nova decembarska akcija!

FAGOR/CORAL Electric tim Vam svakog meseca, pa tako i u decembru, nudi veliki izbor sniženih cena malih kućnih aparata, porcelana, kuhinjskog posuđa i bele tehnike. Posebnu ponudu proizvoda i decembarsku akciju možete pogledati OVDE.

Sve dodane informacije i detalje u vezi proizvoda možete dobiti na broj telefona 063/424-793.

FACEBOOK + INSTAGRAMFAGOR/CORAL Electric

Posebne pogodnosti kupovine:

10% POPUSTA ZA ONLINE NARUDŽBINE – Ostvarite 10% popusta za narudžbine putem sajta za plaćanje pouzećem ili platnim karticama

DO 12 JEDNAKIH MESEČNIH RATA – Platnim karticama za kupovinu na kredit možete platiti i do 12 jednakih mesečnih rata

BESPLATNA DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU – Besplatna isporuka proizvoda na kućnu adresu kurirskom uslugom Post Express-a Pošte Srbije

24 MESECA GARANCIJE NA SVE PROIZVODE – Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com