Društvo

Mali glumci za velike aplauze

EU info kutak organizuje novu dečiju radionicu iz serijala „Kulturica“ koja će se održati u petak, 15. septembra u 18 časova, a domaćin ovoga puta biće Narodno pozorište u Nišu.

Oni su pozvali sve zainteresovane roditelje i staratelje da prijave svoju decu uzrasta od 7 do 14 godina za učestvovanje na radionici na kojoj će čuti priču o radu veoma značajne institucije kulture našeg grada, videti Narodno pozorište iza kulisa, upoznati glumce i čuti o procesu rada na jednoj predstavi.

„Gluma pomaže deci da poboljšaju svoje govorne i izražajne sposobnosti i veštine, razviju maštu i povećaju svoju samouverenost. Dragana Jovanović, glumica Narodnog pozorišta vodiće interaktivnu radionicu sa decom na kojoj će im pričati o ovim veštinama glumaca, svojoj profesiji i prvim koracima glume“, objasnili su organizatori.

Mališani će obići zgradu Pozorišta sa Miljanom Nenadov iz Narodnog pozorišta, a imaće i priliku da upoznaju mlade niške glumce Uroša Milojevića i Bratislavu Milić tokom njihove pripreme za predstavu.

Svi zainteresovani mogu prijaviti svoje dete za učešće na radionici do četvrtka, 14. septembra do 17 časova ili do popunjavanja kapaciteta radionice i to preko formulara koji se nalazi na sledećem linku: https://euinfo.civicatalyst.org/kulturica_narodno_pozori%C5%A1te

Kako bi se što većem broju mališana dala mogućnost da učestvuju, prednost učešća imaju deca koja nisu učestvovala na prethodnim radionicama u okviru ovog ciklusa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com