Hronika

Malčanski berberin: “Pripremao sam otmicu!”

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao „Malčanski berberin“, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, posle hapšenja priznao da je dugo pripremao teren za otmicu devojčice.

Kako saznajemo od dobro obaveštenih izvora, Jovanović je priznao da je sve unapred isplanirao i da je pripremajući otmicu iskopao nekoliko zemunica, od kojih je jedna nadomak groblja u Malči. U njima se krio preko dana, a noć je koristio za promenu pozicije kako ne bi bio uhvaćen, što je umnogome otežavalo policijsku potragu.

Foto: MUP Srbije

Posle 17 dana portage on je danas oko 14 časova uhapšen na području svog rodnog sela Malča.

Jovanovića je primetio Petar Cekić, meštanin sela Malča i odmah obavestio policiju. Munjevitom policijskom akcijom osumnjičeni je savladan u blizini seoskog groblja.

Ninoslav Jovanović je priveden u policijsku stanicu u Nišu u poslepodnevnim časovima.

Ovo je njegovo treće po redu hapšenje zbog silovanja i polnog uznemiravanja.

Ninoslav Jovanović je višestruki povratnik i zbog silovanja je proveo 12,5 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine. Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja preko društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

Foto: MUP Srbije

Podsećamo, Jovanović je dvanaestogodišnju Moniku Karimanović iz Suvod Dola, oteo 20. decembra 2019. u jutarnjim časovima dok je išla u školu. Zahvaljujući savesnim meštanima i dobroj saradnji sa policijom Monika je nađena 29. decembra u selu Pasjača.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

8 Komentara

  1. Zasluzio si da ti narod presudi, da crknes u najgorim mukama… Monstrume prokleti.

  2. A sta bi sa policijskim psima tragacima? Kako ih oni nisu doveli do ulaza u zemunicu? Nesto tu ne stima! Zasto nasi inspektori koji su vodili slucaj nisu obezbedili pratnju svih mesta na kom je manijak bio?

  3. Devojčicu slučajno našli jer je slučajno primetio jedan gradjanin , otmičara uhvatili jer ga ja slučajno primetio i prepoznao drugi gradjanin . Stvarno sve pohvale našoj policiji za slučajno rešavanje ovog slučaja …

  4. E posto smo i ovo pregrmeli, sad na miru mozemo da se vratimo Branku Stefanoviću i Jovanici, divljoj gradnji na Pančićevom vrhu……

  5. Munjevitom akcijom policije je lociran i lisen slobode. Mestanin ga primetio oko 12h, a uhapsen u 14:20h. Ako uzmemo u obzir da su punktovi bili na svakih 100metara (danima unazad pisete o tome) i 300 vrlo sposobnih i obucenih policajaca, dronovi, helikopteri, zandarmerija, lovci, ribolovci, psi, kamere danonocno na terenu…pa zaista je akcije od dva ipo sata bila munjevita! Stidite se i sramite, devojcicu pronasao mestanin, manijaka takodje. Toliko o tome ko nas cuva, nas i nasu decu i brine za bezbednost istih. Uostalom koga jos briga u ovoj zemlji za decu, “Jovanjica” donosi profit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com