Društvo

Majka i sin u požaru u Vrtopu ostali bez „krova nad glavom“

U požaru koji je krajem prošle nedelje zahvatio kuću Dejana Stojanovića i njegove majke Snežice u zaplanjskom selu Veliki Vrtop, majka i sin ostali su bez kuće i kompletnog pokućstva.

Predsednik opštine Gadžin Han Milisav Filipović, koji je sa svojim saradnicima obišao Stojanoviće, je rekao da je vatra vrlo brzo „progutala“ dom Stojanovića jer se radilo o objektu starije gradnje.

Foto: B.LJ.

„Radnici JP Direkcije za izgradnju Gadžin Han pomogli su u raščišavanju ostataka izgorele kuće. Opština će, shodno svojim mogućnostima, pomoći da Dejan i Snežica saniraju kuću koju su odavno počeli da grade, kako bi ponovo imali svoj „krov nad glavom““, izjavio je Filipović.

Opština Gadžin Han pozvala je sve humane ljude da pomognu da Dejan i Snežica privedu kraju kuću koju su pre mnogo godina počeli da grade, a koju zbog loše finansijske situacije u kojoj se nalaze nisu mogli sami da završe.

Foto: B.LJ.

U opštini su naveli da je Snežica domaćica, a Dejan nije zaposlen i izdržavaju se od toga što on kao drvoseča uspe da zaradi.

Humani ljudi koji žele da pomognu Snežici i Dejanu mogu to da učine lično i posredstvom informacija koje mogu da se dobijan na telefon 063/ 645 657.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com