Društvo

Majka četvoro dece iz Niša koja je nestala pre tri dana, vratila se svojoj porodici

Sanela Berović (38) iz niškog naselja „Branko Bjegović“ koja je nestala je noći između utorka i srede, 24. i 25. oktobra vratila se danas svojoj kući, potvrdili su u Policijskoj upravi u Nišu.

“Ona se javila policiji. Vratila se svojoj porodici nepovređena. Nema elemenata krivičnog dela, tako da policija obustavlja rad u vezi sa tim slučajem”, kazali su u policiji.

Sanelina majka Marina Berović juče je apelovala da se njena ćerka što pre pronađe.

„Moja ćerka je izašla iz kuće u kojoj živi sa mužem i četovoro dece, a da sa sobom ništa nije ponela, ni mobilni telefon, ni ličnu kartu, ništa, baš ništa. Ne znamo gde je, nije se javila ni meni niti nekom od rođaka ili prijatelja. Užasno se plašim da joj se nešto loše nije dogodilo“, govori jecajući majka nestale Nišlijke.

Prema njenim rečima, razloge nestanka njene Sanele treba tražiti u porodičnom nasilju kome je godinama bila izložena.

„Njen suprug je nasilan, maltretirao je godinama, držao pod ključem. Sanela je sve to trpela jer ima četvoro dece sa njim. Najmlađe dete je prvi razred osnovne škole, a najstarije je sedmi razred. Dvoje dece između su treći i peti razred. Ja sam dva puta prijavljivala policiji da je zlostavljana, ali ništa od toga nije bilo. Njen suprug je prijavio nestanak policiji i kazao da je nestala u jedan noću, a mom sinu je rekao da je nestala u zoru, u četiri ujutru. Ne znamo šta je istina“, kazala je Marina.

U policiji su kazali da ne postoji ni jedna prijave nestale žene protiv njenog supruga za nasilje, ali postoji jedna prijava za nasilje protiv druge osobe.

Nestala Nišlijka (38), majka četvoro dece

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com